HET MOLENPLEIN WORDT EEN PARKEERTERREIN!

13-11-2013 15:36
MIERLO - De gemeente Geldrop-Mierlo heeft een nieuw plan liggen voor het centrum van Mierlo, daarbij zit ook het verharden van het molenplein! Dat betekent dus dat elke vrijdag en zaterdag het uitzicht naar de molen verpest wordt door geparkeerde auto's!

Hier het krantenbericht:

'Parkeren op Molenplein Mierlo'

MIERLO - Het Molenplein in Mierlo gaat in de toekomst gebruikt worden als parkeerterrein. De gemeente wil het terrein inrichten als evenemententerrein met de mogelijkheid om op 'piekmomenten', parkeren toe te staan.


Dat bleek maandagavond tijdens het raadsplein bij een presentatie van het centrumplan Mierlo. Volgens een gemeentewoordvoerder is het plan om het Molenplein te verharden voor evenementen. De weekmarkt in Mierlo verhuist op termijn naar het Molenplein. Om te kunnen voldoen aan de parkeerbehoefte kan het Molenplein ook opengesteld worden voor parkeren, met name op zaterdag en vrijdagmiddag. "Het is zeker niet de bedoeling dat er de hele dag geparkeerd wordt", aldus een woordvoerder bij de presentatie.

Bron ED.nl

Ze proberen het nog een beetje te verzachten door te zeggen dat het niet de hele dag het geval is, maar als het er eenmaal ligt dan zal dat wel het geval zijn.
 

Laat weten wat je er van vindt en laat hieronder een reactie achter!

 

Reactie geven

Reactie geven op het bovenstaand artikel. Reactie's worden eerst gecontroleerd voordat ze gepubliceerd worden.